Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 1 de febrer del 2017

JA TENIM L'HORT DE 4t A PUNT!

El passat 26 de gener, els nens i nenes de 4t van anar a plantar maduixeres a l'hort de l'escola.
Primer vam remoure la terra i ara ja està plantat! Sí, sí, ja sabem que no és temps de plantar maduixeres, però és que hem començat el nostre ITINERARI titulat "Com és que podem tenir maduixes tot l'any?"
En van plantar dins i fora de l'hivernacle per tal de poder observar quines diferències es produiran amb cada una. Amb aquest projecte els nens descobriran les necessitats d'un hort i quines són les millors condicions per cultivar les maduixes. Els nens es cuidaran per grups de regar i treure les males herbes de l'hort i observar com creixen les diferents plantes. És una experiència molt engrescadora i molt motivadora per a ells.
Amb les maduixes que surtin elaboraran una melmelada. I també dissenyarem una etiqueta per si de cas hem de fer una gran producció!!


Hort 4t

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental